InTheDutchOven

InTheDutchOven is op temperatuur!

InTheDutchOven is op temperatuur!

Na lange tijd van voorbereiden en voorverwarmen is ons online stekje www.InTheDutchOven.com eindelijk klaar! InTheDutchOven is op temperatuur, so let’s get cooking! Maar wie zijn wij eigenlijk?

 

InTheDutchOven

InTheDutchOven (#ITDO) is de plek waar wij onze meningen, ervaringen en ergernissen met jullie delen. Vanuit onze Dutch Oven kijken we kritisch naar buiten en ergeren we ons aan alles en niets. Van politiek tot religie, van nieuws tot media en van BN’ers tot reclame.

 

#GebakkenLucht

De hoeveelheid #GebakkenLucht die (in Nederland) de atmosfeer in wordt gestuwd gaat ons niet in de koude kleren zitten. Constant verbazen wij ons hier InTheDutchOven over de onlogische, opmerkelijke, irrationele en ronduit absurde dingen die worden gezegd, gepost en geuit. Mooi ding, dat vrijheid van meningsuiting!

Iedereen heeft natuurlijk het recht te zeggen wat hij of zij wil, maar dat betekent niet dat ze er ook zomaar mee weg moeten kunnen komen!

Geïnspireerd door kritische helden als Jon Stewart, Steven Colbert en sinds kort onze eigen Arjen Lubach, strijden wij daarom tegen de producenten van #GebakkenLucht!

 

We love reason, for no reason!

Het is natuurlijk erg makkelijk om je mening zonder onderbouwing de wereld in te schreeuwen. Het mag van ons wel iets constructiever. Because; We love reason, for no reason!

Hier InTheDutchOven gaan we daarom echt in op (het gebrek aan) zaken als inhoud, logica en ratio. We spreken de media, politici, BN’ers en elke andere ‘gewone’ Nederlander aan op de #GebakkenLucht die zij verkopen.InTheDutchOven - We Love Reason for no Reason

#HalfBakken!

We nemen ons zelf gelukkig niet altijd zó serieus en houden er vooral van om ook zo veel mogelijk te lachen. Blunders, grappige versprekingen en andere #HalfBakken berichten vind je dus ook terug InTheDutchOven.

 

Volg ons!

Natuurlijk wil je weten “What’s cooking InTheDutchOven”? Volg ons op Twitter en Facebook en blijf op hoogte!