Santos? Handtekening HIER! Oh en even bukken graag!

Santos? Handtekening HIER! Oh en even bukken graag!

Santos? Goedemorgen, met N.E.C.

Er gaat iets fout. We hebben nog altijd geen getekend contract van je ontvangen. Je hebt het vast getekend, maar zal wel fout gegaan zijn bij het verzenden. Hoezo, je wilt helemaal niet bijtekenen? Santos… Je snapt het denk ik niet. Je bent ons eigendom! Als je vertrekt willen we daar een dikke zak geld voor terug. We laten je niet gratis de deur uit lopen. Dus als je niet bijtekent dan ben je je basisplaats kwijt.

Ja we weten dat je topscoorder bent, maar vanaf heden start Roman als eerste spits aangezien hij langer onderdeel zal zijn van de club, gezien contractduur. Wat nou beste 11 opstellen? We denken aan de continuïteit van de club Santos. Nee, dat is geen chantage, jij wilt hier over 6 maanden niet meer zijn. Het contract van Roman duurt na dit seizoen nog 2 jaar, snap je? Ja klopt, hij heeft nog nooit gescoord voor ons, maar eens moet de eerste keer zijn toch? Ik denk ook dat jij beter bent en meer zult scoren Santos, maar dat kan alleen als in het veld staat en daarvoor moet je wel bij ons onder contract staan. Ja dat is wel zo, maar dit laatste half jaar van je contract telt voor ons niet Chris, want daar krijgen we geen geld meer voor. Hoezo niet loyaal? Ja tuurlijk heb je veel voor ons betekent. 23 goals is ook veel, maar dat was vorig jaar.

Santos doe nou niet zo moeilijk, als je niet tekent zit je op de bank en neemt Roman je basisplaats over. Topscoorder of niet. Als je geluk hebt kun je je als invaller nog in de kijker spelen. Ja wat dacht jij dan? We pakken alleen je basisplaats af zolang je niet tekent, maar we je nodig hebben laten we je wel gewoon invallen. Nee dat is niet hypocriet Santos. Oh wil je het zo gaan spelen? Invallen is geen keuze Santos. Als Ernest je wilt inbrengen dan ga je verdomme het veld in. Je moet Chris, anders is het werkweigering en dat mag niet. Je hebt een contract en verplichtingen en die moet je gewoon nakomen. Oh en waag het trouwens niet hier je bek over open te trekken in de media! Je hebt vanaf nu een spreekverbod.

Jezus Santos, doe nou niet zo moeilijk. Handtekening HIER! Oh, en even bukken graag!