Welkom InTheDutchOven #ITDO

Welkom InTheDutchOven

Welkom InTheDutchOven! (#ITDO) Mijn eigen eigen online stekje waar ik mijn ergernissen en meningen met jullie deel.

#GebakkenLucht

De hoeveelheid #GebakkenLucht die (in Nederland) geproduceerd wordt gaat me niet in de koude kleren zitten. Constant verbaas ik me over de onlogische, opmerkelijke, irrationele en ronduit absurde dingen die worden gezegd, gepost en geuit. Mooi ding, dat vrijheid van meningsuiting!
Iedereen heeft natuurlijk het recht te zeggen wat hij of zij wil. Maar dat betekent niet dat ze er ook zomaar mee weg moeten kunnen komen wanneer het overduidelijk niet waar of onlogisch is! Of erger nog, gevaarlijk.

Geïnspireerd door kritische helden als Christopher Hitchens, Sam Harris en Jordan B. Peterson strijd ik InTheDutchOven daarom tegen de producenten van #GebakkenLucht!

I love reason, for no reason!

Het is natuurlijk erg makkelijk om je mening zonder feiten en onderbouwing de wereld in te schreeuwen. Er zijn politici en DWDD tafelgasten die er een carrière van hebben gemaakt. Maar feiten, logica en waarheid zijn juist essentieel. Hecht je als samenleving geen waarde aan wat feitelijk, logisch of waar is dan gaat het snel bergafwaarts.

Hier InTheDutchOven ga ik daarom echt in op (het gebrek aan) feiten, logica en waarheid en spreek de overheid, media, politici, BN’ers en elke andere ‘gewone’ Nederlander aan op de #GebakkenLucht die zij verkopen.

Een goede onderbouwing zal daarom juist niet ontbreken. I love reason, for no reason!

 

Enjoy! Or not.

Tim Duits

InTheDutchOven - We Love Reason for no Reason

Volg InTheDutchOven!

Natuurlijk wil je weten “What’s cooking InTheDutchOven”? Volg InTheDutchOven daarom op Twitter, like op Facebook en blijf op hoogte!

Wat is een ‘Dutch Oven’?

Urban Dictionary

Wikipedia

Google

InTheDutchOven

Dutch Oven