Wilderskunde

Wilderskunde verovert het land!

Wilderskunde verovert het land! Door de simpele methodiek van Geert Wilders is nu voor iedereen mogelijk om nauwkeurige voorspellingen te doen over toekomstige gebeurtenissen. Het is een vorm van hogere wiskunde en statistiek die door deze simpele methodiek nu voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is.

Wilderskunde. Je hebt het waarschijnlijk wel in het nieuws voorbij zien komen. De manier waarop Geert Wilders op basis van de gebeurtenissen van 1 dag of week met akelige precisie kan voorspellen wat er in de komende periode zal gebeuren.

Wilderskunde

Wilderskunde

Wanneer Wilders het doet ziet het er ogenschijnlijk simpel uit en met zijn Wildersmethodiek is het dat eigenlijk ook. Uit de mengeling van populisme en wiskunde is deze simpele methodiek ontstaan.

Hoe werkt Wilderskunde?

Stap 1: Je neemt het voor jou meest gunstige getal en vermenigvuldigd naar wens.

Wilderskunde

Wilderskunde

Stap 2: Altijd naar boven afronden!
Zonder dat je het doorhad is 52 x 4200 niet eens 220.000. Het is slecht 218.400!
Voor dramatisch effect pas je daarom altijd de zeer belangrijke 2e stap van Wilderskunde toe; afronden naar boven!

Stap 3: Controleer zorgvuldig op fact-checken, nuance en context en verwijder deze.

En dan de belangrijkste stap. Als rationeel denkend mens is de kans namelijk aanwezig dat je de drang voelt tot het doen van een fact-check, het aanbrengen van nuance of het scheppen van context. Voor variabelen als feiten, nuance en context is geen ruimte binnen Wilderskunde.

Gratis studiepakket Wilderskunde

Dit wil jij natuurlijk ook kunnen!? Tweet ‘#Wilderskunde #GebakkenLucht’ naar @GeertWildersPVV en ontvang je gratis studiepakket!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilderskunde is bezig aan een grote opmars en kan op elk denkbaar onderwerp worden toegepast.

Bedpartners

Het is algemeen bekend dat jonge mannen tijdens hun puberteit een grote hoeveelheid peer-pressure ervaren om zo vaak en zoveel mogelijk seksuele contacten te hebben. Hoe meer, hoe mannelijker en stoerder. Met de komst van Wilderskunde is het nu zelfs voor de minder geoefende versierders mogelijk om per jaar met grote getallen vrouwen het bed te delen. Één week met 2 successen en je kunt met recht claimen met 104 vrouwen per jaar het bed te delen. Player!

Marathon

Fanatiek hardloper met een droom ooit nog een Marathon onder de 3 uur te lopen? Je zult gigantisch hard moeten trainen of je gebruikt Wilderskunde! In plaats van 42,195km te lopen train je net zo lang tot je 10km in minder dan 42,5 minuten kunt afleggen en vermenigvuldig simpelweg met 4,2195. Haile Gebrselassie!

Nu jij!

Zorg dat je niet achterblijft en leer alles over Wilderskunde! Tweet #Wilderskunde #GebakkenLucht naar @GeertWildersPVV en ontvang je gratis studiepakket!